credo

Credo

Budu se nejspíše opakovat pro ty z vás, kteří pravidelně čtete mé blogy. A pro nově příchozí to může být inspirací. Přesto by toto téma mělo zaznívat zas a znovu. Čemu tedy věřím? Že v každém z nás je Světlo. Naděje a Láska, které nám pomáhají fungovat i v dobách těžkých a nepříznivých, v dobách kdy tápeme kolem sebe či máme pocit, že je vše, na čem nám záleží,  ztraceno. Opakovaně mně bylo dáno poznat, že přijmu li s pokorou, a třeba i bolestí, stav věcí i toho, že se mi nedaří, a přesto v sobě dokážu udržet dobrotu a lásku, a naději, že to špatné ještě není konec, stane se zázrak.

Ano, jsem posilována Vírou v Boha, který mně dává sílu. A domnívám se, že je skoro jedno, jak se jmenuje vaše pravda, vaše Vyšší Bytost, k níž se upínáte a jíž věříte. Důležitý je totiž záměr. A tím by měla být Láska.

Vím dobře, jak je složité a obtížné si jí uchovat i v dobách těžkých, jak je pracné nepodlehnout sklouznutí do negativních emocí, do vzteku, zloby, závisti, obviňování okolí za vše, co se mně děje … Přesto to jde.

Duben letošního roku bude náročným měsícem. Dokáže však odměnit ty, kteří do něj vstoupí s čistým záměrem, Nadějí a Láskou. Věřím totiž, že každý z nás si nese Světlo ve svém srdci.

A pokud jej přijme, rozsvítí Dobrem nejen sebe a své okolí, ale dokáže předávat Světlo dál, dalším lidem a bytostem kolem.

Umíte si představit svět, který by byl plný láskyplných bytostí?? .…

Zkusme to.